Nyhet

LYSSNA: Sam Smith och Madonna släpper ny singel

I förra veckan möttes fans till Sam Smith och Madonna av en teaser som avslöjade att de båda slagit sina låtskrivarhuvuden ihop.

I ett kort klipp spelades en snutt av singeln Vulgar upp, tillsammans med texten ”SXM” och ”9 juni”.

Nu är låten här, och som producenter står Sam Smith själv tillsammans med Ilya, Cirkut, Omer Fedi, Ryan Tedder och Jimmy Napes. Madonnas sångproducent och tekniker Lauren D’Elia har också medverkat, enligt NME.

Akronymen S&M står i sammanhanget inte bara för Sam och Madonna, utan är med stor sannolikhet även en vinkning till bokstäverna i förkortningen BDSM.


 “Let’s get into the groove, you know just what to do. Boy, get down on your knees ’cause I am Madonna. If you fuck with Sam tonight, you’re fucking with me. So watch what you say or I’ll split your banana”, lyder en del av låtens suggestiva textrader.

Lyssna på Vulgar här:

Nyligen avslöjade Madonna att hon också släppt en singel tillsammans med The Weeknd och Playboi Carti. Låten Popular är en del av soundtracket till The Weeknds nya serie The Idol, som hade premiär i söndags.


– Jag har alltid velat jobba med henne. Jag har alltid velat samproducera ett Madonna-album. Hon är en visionär och hon har en så unik vision, och jag vill bara komma in i hennes värld och skapa ett klassiskt Madonna-album. Det var alltid min dröm. Förhoppningsvis är det här en aptitretare, sa The Weeknd om samarbetet, i en intervju med Apple Music 1 enligt Pitchfork.

Lyssna på Popular här:

LÄS OCKSÅ: THE WEEKND OCH LILY-ROSE DEPP SLÄPPER NYTT - LYSSNA HÄR


ANNONCE