Nyhet

LYSSNA: Metallica-fan slipar till bandets nya album

Internet är i farten igen.

En entusiastisk Metallica-anhängare har laddat upp en egen redigerad version av legendernas nya album 72 Seasons på YouTube, där de har kortat ner speltiden från 77 till 62 minuter, utan att klippa någon av de 12 spåren.

I videon, som redigerar ner 72 Seasons till en mer effektiv speltid, citerar skaparen "full speed or nothing" från låten Lux Æterna, som en löst grund för redigeringen. Personen skriver i videobeskrivningen att albumet skulle kunna ha skapats utan långa repetitioner, konstiga inslag eller överraskande betoningar som stoppar tempot i intensiva riff. Skaparen av videon påpekar också att redigeringen grundar sig på personliga observationer och att deras respekt för Metallica förblir speciell och kraftfull.


Trots att många Metallica-fans älskar 72 Seasons som det är, hoppas YouTubern att de fortsätter att uppskatta albumet ännu mer med varje lyssning. Samma sak hände när Iron Maiden släppte Senjutsu 2021, som också kortades ner från 82 minuter till 62 minuter.

Metallica är för närvarande ute på sin världsturné och de gör två spelningar på Ullevi i sommar, 16 och 18 juni, biljetter hittar du här

LÄS OCKSÅ: GAFFAs albumrecension av 72 Seasons 


ANNONCE