Nyhet

Programledaren träffade Jay-Z i butik – blev starstruck

"Jag har alltid tänkt att det hade varit fett att träffa honom och bara byta några ord, och så hände det."

I onsdags inledde Beyoncé sin Renaissance World Tour på Friends Arena i Stockholm. Under lediga stunder har världsstjärnan utforskat huvudstaden tillsammans med sin familj, förra fredagen besökte de Gröna Lund och senare samma helg gjorde maken Jay-Z ett besök i en klockbutik.

Där fick kulturjournalisten och programledaren Johannes Cakar sin barndomsdröm uppfylld, när han stötte på rapstjärnan i butiken Luxurywatches i Stockholm, enligt Aftonbladet.

Cakars morbror äger butiken där Jay-Z uppges vara en återkommande kund, och när morbrodern fick reda på att rapstjärnan skulle titta förbi hörde han av sig till Johannes.


– Han vet hur mycket jag älskar Jay-Z och jag tänkte att jag bara måste ta chansen, säger Cakar till tidningen.

Cakar berättar vidare att stjärnan rappade några rader till Empire State Of Mind, signerade skivor och att de pratade om musik.

– Att vara i samma rum är overkligt, han är min favoritartist alla kategorier. Jag har alltid tänkt att det hade varit fett att träffa honom och bara byta några ord, och så hände det, säger Johannes, som enligt Aftonbladet blev ordentligt starstruck.


I ett inlägg på Instagram skriver programledaren bland annat:

”Absolut sjukaste ögonblicket i mitt liv. Hans musik betyder otroligt mycket för mig, som en källa av inspiration och ambition. Jag är färdig nu, skakade hand och byter ord med THE GREATEST OF ALL TIME”

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Johannes Cakar (@johannescakar)


LÄS OCKSÅ: RECENSION: I HELGEN KRÖNTES FEL KUNGLIGHET

 


ANNONCE