Nyhet

Skid Row avbryter turné: "Erik Grönwalls hälsa är vår högsta prioritet"

Rockbandet Skid Row har ställt in sina återstående turnédatum i Australien och Japan på grund av sångaren Erik Grönwalls influensaliknande symtom.

Glam metal-bandet Skid Row meddelade nyligen att de måste avbryta sin Australien- och Japan-turné på grund av sångaren Erik Grönwalls sjukdom. Grönwall, som blev känd när han vann Idol 2009 och sedan blev sångare i H.E.A.T, lider av influensaliknande symtom.

– Hans hälsa och välmående är vår högsta prioritet. Observera att vi redan arbetar snabbt för att omboka dessa datum så snart som möjligt, meddelar Skid Row på Instagram.

Avbrottet följde efter att bandet hade ställt in ett inplanerat framträdande i Brisbane den 17 maj. Bandet skrev att de prioriterar sina medlemmars välbefinnande och att de är besvikna men tvingade att fatta detta svåra beslut. Enligt bandet kommer alla köpta biljetter att gälla vid de nya datumen och de arbetar för att snabbt hitta nya datum för de inställda konserterna.


Förutom sin framgångsrika karriär med Skid Row har Grönwall haft en personlig kamp mot akut lymfatisk leukemi, vilket han avslöjade i april 2021. Under hösten samma år meddelade han att behandlingen hjälpt och att han kunde tacka en anonym benmärgsdonator för en ny chans i livet. 

Vi på GAFFA önskar Erik en snabb återhämtning och att han snart är uppe på scenen igen. 

LÄS OCKSÅ: Foo Fighters avslöjar Taylor Hawkins efterträdare


ANNONCE