Nyhet

Erik Grönwall sjuk – Skid Row pausar turnén

Erik Grönwall, sångaren i rockbandet Skid Row, har återigen drabbats av hälsoproblem. Nu tvingas gruppen skjuta upp den stundande turnén.

I en Instagram-post har Erik Grönwall, vinnaren av Idol 2009 och sångaren i bandet Skid Row, valt att rikta ett meddelande till sina fans och samarbetspartners:

"Jag vill be om ursäkt till alla fans, promoters, Buckcherry och Skid Row-teamet, samt mina bandkamrater. På grund av benmärgstransplantationen jag gjorde den 12 augusti 2021 är mitt immunförsvar delvis försvagat, vilket kan gör att infektioner dröjer kvar längre och försvagar kroppen mer under infektionstiden. Det kommer att bli bättre med tiden och allt jag kan göra till dess är att gilla läget och försäkra mig om en bra balans i turnéschemat", står det i inlägget.

”Tack för att ni förstår och för fortsatt lojalitet. Ni är verkligen bäst”, avslutas inlägget.


Erik Grönwall, som tidigare kämpade mot lymfatisk leukemi, blev fri från cancern i september 2021, vilket han delade med sig av under sitt sommarprat. Efter att bandet Skid Row hade uppmärksammat hans cover av deras låt 18 And A Life erbjöd de honom sångarpositionen.


Redan under våren tvingades bandet avboka konserter i Australien och Japan på grund av Grönwalls hälsoproblem, och nu har de beslutat att skjuta upp konserterna i USA och Kanada som var planerade för oktober 2023 till mars 2024.

LÄS OCKSÅ: Skid Row avbryter turné: "Erik Grönwalls hälsa är vår högsta prioritet"

ANNONCE