Nyhet

Stormzy ställer in spelning på Rosendal Garden Party

Stockholmsfestivalen bekräftar att festivaldagen den 8 juni inte kommer kunna genomföras som planerat. Istället väntar en klubbkväll i Frihamnen.

Rosendal Garden Party skulle ha ägt rum 8-11 juni på Djurgården i Stockholm. Under måndagen meddelade dock festivalen via sociala medier att den första festivaldagen, den 8 juni, inte kommer att genomföras som planerat. Detta pågrund av "oförutsedda logistiska problem bortom allas kontroll".

Istället kommer torsdagen att flyttas till Banankompaniet i Frihamnen för en klubbkväll. Där kommer artister som Asake och Cherrie uppträda tillsammans med en rad DJs.

Torsdagens line-up bestod ursprungligen av bland andra världsstjärnan Stormzy och brittiska R&B- och soulsångerskan Tiana Major9. Festivalen skriver att de förstår att det är "en enorm besvikelse" och att de hoppas på att snart få se artisterna live i Sverige.


Festivalen fortsätter som planerat från och med 9-11 juni där artister som The War On Drugs, Amason, Thåström, Aphex Twin och Fever Ray spelar.


LÄS OCKSÅ: Rosendal Garden Party presenterar två nya dragplåster

ANNONCE