Nyhet

Taylor Swift hyllar Ice Spice: "Jag lyssnar nästan bara på hennes musik"

Popstjärnan ser den unga Bronxrapparen som musikens framtid.

Taylor Swift har under sin pågående USA-turné nått New Jersey. Under helgens första konsert berättade världsstjärnan att den artist som hjälpt henne att komma igång för turnéns fyra timmar långa spelningar varit Ice Spice, rapporterar Hollywood Reporter.

Den unga rapparen från Bronx har under våren nått stora framgångar med låtar som Boy's A Liar med PinkPantheress och Princess Diana med Nicki Minaj.

Samma dag som spelningen drog igång i New Jersey släpptes även Taylor Swift-låten Karma i en ny remix där Ice Spice gästar. Detta efter att rapparen hört av sig till Swift för en fråga om ett samarbete.


– Vad hon (Ice Spice) inte visste var att jag lyssnar nästan bara på hennes musik, varje dag, hela dagarna, för att göra mig redo för turnén, berättade Swift som förklarade att deras samarbete resulterade i omedelbar vänskap.

– Jag har träffat så många artister och så många som just har börjat, men jag har aldrig träffat någon som varit så förberedd, nyfiken och fokuserad på det hon vill. Jag blev helt tagen, sa Taylor Swift till publikens stora jubel när hon tillsammans med Ice Spice avslutade konserten.


LÄS OCKSÅ: Taylor Swift slår nytt rekord på Billboardlistan

ANNONCE