Nyhet

Bruce Springsteen ställer in turnédatum på grund av sjukdom

Artisten och E Street Band planerar att boka om sin tredje inställda show i rad på den amerikanska turnén.

Bruce Springsteen och E Street Band har skjutit upp sin tredje konsert på en vecka, rapporterar NME. Tidigare i helgen meddelade Springsteen att deras show den 12 mars på Mohegan Sun Arena i Uncasville, Connecticut skulle skjutas upp "på grund av sjukdom".

Deras konsert den 9 mars på Nationwide Arena i Columbus, Ohio, sköts även den upp tidigare i veckan. Bandet har nu också skjutit upp spelningen den 14 mars på MVP Arena i Albany, New York. Gruppen har inte avslöjat vem som var sjuk.

"På grund av sjukdom har Bruce Springsteen och E Street Bands konsert på Mohegan Sun Arena söndagen den 12 mars skjutits upp", skriver Springsteen på Twitter och fortsätter:


"Vi jobbar på att lägga om datumet så håll fast vid dina biljetter eftersom de kommer att gälla för den ombokade föreställningen".

E Street Band-gitarristen Stevie Van Zandt säger: "Ni behöver inte vara oroliga eller rädda. Ingenting seriöst. Bara en tillfällig situation. Vi kommer alla att vara tillbaka i full kraft mycket snart".

Gitarristerna Van Zandt och Nils Lofgren, saxofonisten Jake Clemons och violinisten Soozie Tyrell har alla missat shower på bandets turné 2023 efter att ha drabbats av covid-19, även om ingen sköts upp. Bandet har 15 datum kvar av den amerikanska delen av turnén innan de beger sig till Europa i slutet av april.


Den 24 och 26 juni spelar Springsteen och E Street Band på Ullevi i Göteborg. 

LÄS OCKSÅ: Bruce Springsteen kastade gitarr i huvudet på tekniker

ANNONCE