Nyhet

CHOCKEN: Robbie Williams väljer ut samma person i publiken – 20 år senare

När Robbie Williams uppträdde i Budapest valde han ett fan ur publikhavet som fick komma fram till scenen. Vad artisten då inte visste var att han redan bjudit upp personen för 20 år sedan.

Under Robbie Williams spelning i Budapest tidigare i veckan hände något oväntat. Han valde nämligen ut en person ur publiken som fick komma fram till scenen som tidigare gjort detsamma – 20 år tidigare.

Artisten skriver i ett inlägg på Instagram: "Så det här hände för två kvällar sedan i Budapest". Han fortsätter: "Jag valde ut någon från publiken att komma fram till scenen och otroligt nog valde jag samma man som jag valde ut i publiken i Budapest för 20 år sedan! Sannolikheten att det skulle hända? En på 174, 240, 000".

Två bilder syns i inlägget där Williams står tillsammans med mannen från publikhavet, och kommentarsfältet under inlägget fylls nu med fansens reaktioner.


"Det är fantastiskt!!!!", skriver en användare. En annan skriver: "Wow vilken tur... och vilken lyckligt lottad man", skriver en annan. En tredje citerar artistens egna låt: "He's the one".

Robbie Williams firar 25 år som artist i år och är aktuell med turnén XXV Tour.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Robbie Williams (@robbiewilliams)


LÄS OCKSÅ: Robbie Williams försvarar sitt VM-framträdande

ANNONCE