Nyhet

Justin Biebers fans buar ut hans fru: ”Fuck Hailey Bieber”

Det var inte applåder som världsstjärnan möttes av när han klev av scenen på Rolling Loud i helgen.

Under de senaste veckorna har ett påstått bråk mellan Selena Gomez och Hailey Bieber uppdagats på sociala medier. Fans har under en längre tid hävdat att det ska vara en spänd stämning mellan de två eftersom Justin Bieber länge var tillsammans med Selena, men nu är gift med Hailey.

Men nu tycks bråket handla om att Hailey och realitystjärnan Kylie Jenner gjort narr av Selenas ögonbryn, något som Aftonbladet rapporterat om.

Kort därefter ställde Justin Bieber in resten av sin världsturné utan någon förklaring.


I helgen dök dock artisten upp under rapparens Don Tolivers uppträdande på Rolling Loud-festivalen i Los Angeles. Tillsammans framförde de deras nya låt Private Landing, men trots hyllade recensioner bland kritiker buade publiken.

På sociala medier sprids nu videor från när duon avslutat spelningen, och bakgrunden hörs flera människor skrika "Fuck Hailey Bieber" flera gånger om.

Det var däremot blandade reaktioner i kommentarsfälten. En användare skriver bland annat: "Jaaaaa, högre". En annan skriver: "Det är sorgligt. Hon är fortfarande en person med känslor. Det är inte rättvist mot Justin". Vissa skriver dessutom att Justin Bieber borde stå upp för sin fru och göra ett uttalande.


 


 

 

LÄS OCKSÅ: Justin Bieber förlamad i ansiktet – ställer in konserter


ANNONCE