Nyhet

Lewis Capaldi-dokumentär till Netflix nästa månad

"Jag är livrädd för att folk ska se den här dokumentären om jag ska vara helt ärlig."

Dokumentären, med titeln How I'm Feeling Now, kommer att finnas tillgänglig på streamingtjänsten från och med den 5 april. I filmen regisserad av Joe Pearlman får vi följa Lewis Capaldi när han återvänder till sina föräldrars hus i Skottland för att starta arbetet på sitt andra album, Broken By Desire To Be Heavenly Sent.

Enligt ett pressmeddelande fångar dokumentären Capaldis avgörande år när han kämpar med att balansera livet som en av världens största artister, och som plockar fram ett intimt porträtt av hans unika karaktär.

"Att gräva under de populära klyschorna kring de mest osannolika av popstjärnor avslöjar en djupt eftertänksam och självreflekterande ung man vid ett unikt vägskäl i sitt liv när han bär tyngden av att försöka överskugga framgången för sitt rekordstora debutalbum."


Samtidigt berättar Capaldi: "Jag är livrädd för att folk ska se den här dokumentären om jag ska vara ärlig, men jag är också väldigt stolt över den. Jag hoppas ni tycker om den."

Tidigare i veckan besökte artisten Sverige för en spelning på Avicii Arena, vilket skulle visa sig bli hans sista på ett bra tag. Lewis tog nämligen till Twitter under tisdagen och berättade att han fått diagnosen luftrörskatarr, även kallad akut bronkit:

"Som många av er vet har jag under de senaste turnékvällarna verkligen kämpat med min röst, igår kväll i Stockholm försökte jag mitt bästa för att sjunga igenom showen även om det kändes riktigt obekvämt eftersom jag var desperat att inte göra någon av er besvikna".


Han fortsatte:

"Jag har precis varit hos en röstspecialist i Sverige som har berättat för mig att jag har bronkit och att jag borde vila min röst i minst tre dagar för att ge mig en chans att inte skada min röst, och att kunna fortsätta turnera."

LÄS OCKSÅ: Efter kritiserad Sverigespelning – Lewis Capaldi skjuter upp kommande konserter


ANNONCE