Nyhet

Nicki Minaj lanserar eget skivbolag: "Föreställ er bara vad jag kan göra"

"Tro inte att mitt bolag bara är rap, svart eller något. Vi har andra genrer av musik."

Nicki Minaj kom med nyheten under det senaste avsnittet av hennes Queen Radio-show för Amazon Music. Även om rapparen ännu inte har tillkännagett namnet på skivbolaget, hintade hon om flera artister som hon kan tänka sig signera – som exempelvis Nana Fofie, Tate Kobang, Rico Danna och London Hill.

"När jag hamnar bakom en artist, ni vet ju hur mycket jag gör för människor som inte ens är signerade till mig. Föreställ er bara vad jag kan göra för de som är signerade."

Skivbolaget kommer också att förgrena sig till att inkludera genrer utanför rap, som Minaj förklarar: "Tro inte att mitt bolag bara är rap, svart eller något. Vi har andra genrer av musik."


Fler detaljer om Nickis kommande projekt väntas komma inom en snart framtid, men innan dess förklarar världsstjärnan att hennes långvariga vän och textförfattaren Patty Lauren kommer att få en A&R-roll.

Nicki Minaj släppte senast en ny singel med titeln Red Ruby Da Sleeze förra veckan. Minaj har hintat om den efterlängtade uppföljaren till hennes album Queen från 2018, och rapparen sa till NME i november att en ny skiva kan komma "snart".

LÄS OCKSÅ: Nicki Minaj stämmer bloggare – blev kallad för "cokehead"


ANNONCE