Nyhet

Ola Salo och Jönköpings Sinfonietta ger unik konsert

Den 20 augusti intar Ola Salo och Jönköpings Sinfonietta utescenen i Huskvarna Folkets Park.

Tillsammans kommer de att framföra låtar från Ola Salos karriär med The Ark och som musikal- och soloartist. För de specialskrivna orkesterarrangemangen står dirigenten Jonas Nydesjö, som nyligen gjorde ett uppmärksammat samarbete med Jönköpings Sinfonietta och Annika Norlin.

Konserten förenar glamrockens extravagans med storslagen klassisk musik på ett sätt som bara kan upplevas denna sensommarkväll.

– Jag ser fram emot göra mina låtar i det här speciella formatet. Med en stor orkester får musiken en extra dimension och för mig personligen är det alltid speciellt att uppträda i Huskvarna Folkets Park. Så vi ser fram emot att ge publiken något utöver det vanliga, säger Ola Salo i ett pressmeddelande.


Evenemanget är ett samarbete mellan Kulturhuset Spira och Huskvarna Folkets Park, som är en av Sveriges främsta arenor för livemusik.

– Jönköpings Sinfonietta är en fantastisk orkester och Huskvarna Folkets Park är en fantastisk konsertscen. Jag tror att den kombinationen tillsammans med Ola Salo blir en riktigt fin upplevelse – både för vår ordinarie publik och för alla andra musikälskare, säger Maria Waldenvik, marknadschef på Kulturhuset Spira.

Biljetterna släpps på tisdag 14 mars klockan 11.00 via Huskvarna Folkets Park.


LÄS OCKSÅ: Skämtet som tvingade The Ark att avbryta USA-lanseringen

ANNONCE