Nyhet

Ted Nugents uppmaning till Trump-supportrar: ”Förbli fredliga”

"Gå inte in i strid. Än. Förbli fredliga och sprid ett positivt, kärleksfullt, patriotiskt ljus över mörkret."

Den före detta presidenten Donald Trump meddelade nyligen att han förväntas bli gripen under dagen idag (21 mars), till följd av en utredning om en betalning till porrstjärnan Stormy Daniels, enligt BBC News.

Enligt tidningen ska Daniels ha haft en affär med Trump under 2006 och sedan fått betalt för att hålla tyst om händelsen.

Nu uttalar sig den kontroversiella låtskrivaren och gitarristen Ted Nugent om Trumps eventuella gripande i sitt egna program The Nightly Nuge, enligt NME.


– Vi måste sprida ljus så som våra förfäder gjorde 1776. Slå på ert lastbilsljus. Slå på ljuset på verandan. Bär en lykta. Vi måste stå starka. Och om de vill gripa president Trump behöver vi inte protestera, vi behöver inte demonstrera … För Antifa, Black Lives Matter och de importerade kinesiska nationalisterna och de somaliska nationalisterna som korsar våra öppna gränser, till följd av Bidens Satan-gäng, de är redo att slåss, säger Nugent i sitt program och fortsätter:

– Gå inte in i strid. Än. Förbli fredliga och sprid ett positivt, kärleksfullt, patriotiskt ljus över mörkret.


I lördags uppmanade dock Trump själv sina följare på den egna sociala medieplattformen Truth Social, att protestera och ”ta tillbaka landet” om han skulle bli gripen, enligt NME.

I december förra året tilldelades Nugent ”The Great American Defender Of Freedom Award” av Trump, under en gala på den förre presidentens residens Mar-A-Lago i Florida.

LÄS OCKSÅ: NEW ORDER STÄLLER SIG BAKOM PROTESTER MOT NYA VISUM-AVGIFTER


ANNONCE