Nyhet

The Offspring klara för Live på Liseberg

The Offspring är den amerikanska punkrockinstitutionen som i snart fyra decennier radat upp hits och platinaskivor. I sommar reser de över Atlanten igen för nya konserter och den 6 juni intar de Stora Scenen på Liseberg.

Med fyrtio miljoner sålda album och flertalet stora turnéer genom åren har The Offspring aldrig slutat vara relevanta. Detta trots att det gått snart fyrtio år sedan bandet bildades i ett garage i Kalifornien. 

– The Offspring har verkligen satt sin prägel inom punkgenren och lyckas alltid träffa helt rätt, säger Johan Gummesson, områdeschef för liveunderhållning på Liseberg. 

Efter att de första tio åren ha kämpat sig fram inom punkrockscenen fick The Offspring 1994 ett stort kommersiellt genombrott med sitt tredje album Smash, som med elva miljoner sålda exemplar är den bäst säljande skivan utgiven av ett independentbolag någonsin.


Åtskilliga efterföljande album har uppnått guld- och platinastatus. Till Europa kommer de med moderna klassiker som The Kids Aren’t Alright, Pretty Fly (For A White Guy), You’re Gonna Go Far, Kid och Way Don’t You Get A Job, och den 6 juni spelar bandet på Stora Scenen på Liseberg.

LÄS OCKSÅ: EPA-dunk-stjärnorna till Live på Liseberg

ANNONCE