Nyhet

Gwyneth Paltrows skidolycka blir musikal

Den uppmärksammade skidolyckan mellan skådespelaren Gwyneth Paltrow och den pensionerad optikern Terry Sanderson sätts upp som musikal i London.

Rättegången mellan Gwyneth Paltrow och den pensionerade optikern Terry Sanderson har tagit en oväntad och kreativ vändning. Deadline rapporterar att händelsen nu blir kärnan i en musikal som kommer att spelas upp i London i december.

"Jag hörde något som jag aldrig tidigare hört på en skidort och det var ett blodisande skrik. Och sedan pang! Det var som att någon var utom kontroll och skulle krocka med ett träd och dö", sa Sanderson i rätten om olyckan som skedde i Death Valley för sju år sen.

Trots hans påståenden valde domstolen att fria Paltrow från anklagelserna. Men berättelsen fortsätter att leva i form av denna musikal.


Titeln, Gwyneth Goes Skiing, antyder att dramat kommer att utforska händelsen på skidorten och dess påverkan på de inblandade. Linus Karp spelar rollen som Gwyneth Paltrow och Joseph Martin som Terry Sanderson. Premiären äger rum den 13 december.

LÄS OCKSÅ: Se Gwyneth Paltrow tolka raphits på ett oförglömligt sätt

ANNONCE