Nyhet

Joe Bidens förvirring: Taylor Swift eller Britney Spears?

"Man skulle kunna säga att det är svårare än att få biljetter till Renaissance-turnén. Eller till Britneys turné, det är ganska varmt där nere i Brasilien."

USA:s president Joe Biden hade svårt att skilja på de två amerikanska popstjärnorna Taylor Swift och Britney Spears när han under måndagen benådade två kalkoner inför Thanksgiving, rapporterar flera internationella medier.

I sitt tal vid benådningen av kalkonerna, Liberty och Bell, skämtade Biden om deras ankomst till Vita huset och jämförde det med att få biljetter till olika konserter.

"Man skulle kunna säga att det är svårare än att få biljetter till Renaissance-turnén. Eller till Britneys turné, det är ganska varmt där nere i Brasilien", sa han.


Britney Spears har inte turnerat sedan 2018. Biden syftade förmodligen på Taylor Swift, som i helgen var tvungen att skjuta upp en konsert i Brasilien på grund av extrem värme.


Renaissance var namnet på Beyoncés senaste turné.

I samma tal skämtade även den 81-årige presidenten om sin egen ålder.

"Som många av er vet är det tufft att fylla 60 [...] Detta är 76-årsdagen av detta evenemang. Jag vill att ni ska veta att jag inte var där och att jag var för ung för det."


LÄS OCKSÅ: Konsertbesökare avled under Taylor Swift-konsert

ANNONCE