Nyhet

LISTA: Årets bästa halloweenkostymer

Den kusliga högtiden är över, och vi passar på att samla några av artisternas mest kreativa utklädnader.

Halloween är den tiden på året när kreativiteten blomstrar, och detta gäller inte minst för kändisar inom underhållningsbranschen. År 2023 var inget undantag, och vi har sammanställt en lista över de mest minnesvärda halloweenkostymerna som artister och musiker bar under årets skrämmande festligheter.


Världsstjärnan Justin Bieber valde att klä ut sig till familjen Flinta, tillsammans med frun Hailey Bieber och deras två hundar Piggy Lou och Oscar.


Den amerikanska countrysångaren Zach Bryan greps av polis i september i år för "försvårande av utredning", men släpptes mot borgen samma dag. Något som visar sig vara inspirationen till årets kostym. "Hallå, man ska klä ut sig på halloween", kommenterar fans under inlägget.


Rapparen Megan Thee Stallion hämtade inspiration från Gremlins 2-figuren Greta, och prydde kroppen med stora utstickande öron, grönt hår och en rosa boa.


Sångerskan Demi Lovato valde att gå på halloweenfest utklädd till Snövit. I kommentarsfältet slås flera fans av deras likheter och hoppas nu på ett nytt skådespelarjobb för Lovato.


Den brittiska singer-songwritern Maisie Peters, som tidigare i år släppte sitt hyllade album The Good Witch, spann vidare på samma tema och klädde ut sig till just den goda häxan Glinda i Trollkaren Från Oz.


Liksom Peters valde även Foo Fighters att klä ut sig till gänget från Oz. Här i ett klipp som preppar inför bandets medverkan i Saturday Night Live.


Tyga, rapparen bakom hits som Taste och Brand New, valde flera kostymer i år. Bland annat klädde han ut sig till den galna clownen i Terrifier-filmen.


Popstjärnan Halsey klädde ut sig till sjöjungfru. Som sällskap hade hon med sig skådespelaren, musikern och aktivisten Jogia som var utklädd till pirat.


 Och till sist, en liten bubblare. För här är det inte artistens utklädnad som står i fokus, utan ett Lana Del Rey-fan som klädde ut sig till sångerskan och som senare under kvällen sprang på Lana i egen hög person.

LÄS OCKSÅ: LISTA: De tio mest skrämmande låtarna

ANNONCE