Nyhet

Ny bok om Gyllene Tider ges ut

"Alla sina egna historier att berätta och relation till bandet som i decennier planterat powerpopen i den svenska folksjälen."

Den 24 november släpper Gyllene Tider sin senaste bok som fått namnet Gyllene Tider – Hux Flux, Hela Sveriges Dagbok. Boken, med ett omfång på 240 sidor, kommer att ge en unik inblick i bandets historia.

Gyllene Tider – Hux Flux är skapad av fotografen Anders Roos och författaren Jan-Owe Wikström som har dokumenterat bandets upplevelser från inspelningen i Harplinge 2022 till avslutningen av deras sommarturné genom Sverige, Norge och Finland i år.

Men historien är inte enbart berättat ur medlemmarnas egna perspektiv.


"Även familjerna, artistkollegorna, teknikerna, scenbyggarna, personalen runt omkring, arrangörerna, branschfolket och fansen har alla sina egna historier att berätta och relation till bandet som i decennier planterat powerpopen i den svenska folksjälen", står det i ett pressmeddelande. 

Anders Roos och Jan-Owe Wikström har tidigare släppt böckerna Alla Tiders Gyllene Tider (2013) och Gyllene Tider 2.019 – En Sista Refräng (2019).

LÄS OCKSÅ: Per Gessle söker skådespelare till Gyllene Tider-film


ANNONCE