Nyhet

Spricka i musikduon – bandmedlem begär besöksförbud

Det pågår en konflikt mellan medlemmarna i poprockduon Hall & Oates. Daryl Hall stämmer sin tidigare bandkamrat John Oates och begär besöksförbud.

Stämningen som lämnats in till domstolen i Nashville har satt ljus på en kontrakt- och skuldtvist mellan medlemmarna i duon Hall & Oates, rapporterar Variety.

Trots att handlingarna är hemligstämplade har rykten om spänningar mellan Daryl Hall och John Oates cirkulerat tidigare.

I en intervju i podcasten Bill Maher Club Random förra året avslöjade Hall en del av de inre dynamikerna mellan honom och Oates.


"John och jag är bröder, men vi är inte kreativa bröder. Vi är affärspartners. Vi gjorde skivor som heter Hall & Oates tillsammans, men vi har alltid varit separata individer och det är en väldigt viktig sak för mig", sa Hall till Maher.

Historien om Hall & Oates sträcker sig tillbaka till 1972, och deras musik har präglats av 18 studioalbum och en rad hitsinglar som Maneater, Rich Girl, och Out of Touch. Även om duon fortsatte att turnera tillsammans ända fram till oktober 2022, har deras senaste studioalbum, Home For Christmas, släppts 2006.

LÄS OCKSÅ: Uppgifter: Carina Berg och Björn Gustafsson leder Mello 2024


ANNONCE