Nyhet

Christine And The Queens ställer in turné på grund av sjukdom

Turnén var planerad att återupptas i Montreal och avslutas i Paris i slutet av november.

Christine And The Queens har ställt in de återstående turnédatumen för 2023 på grund av sjukdom, efter råd från sångaren Redcars läkare. Turnén var planerad att återupptas i helgen i Montreal och avslutas i Paris i slutet av november.

"Red (aka Christine And The Queens) blev sjuk idag och enligt läkarens inrådan tvingades vi fatta det svåra beslutet att ställa in alla återstående turnédatum för 2023. Turnén var planerad att återupptas ikväll i Montreal och avslutas i Paris i slutet av november. Återbetalningar sker via arrangören."

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Christine and the Queens (@christineandthequeens)


 

Den franska elektropopstjärnan besökte Sverige för en spelning på Way Out West i augusti i år. GAFFAs recensent på plats gav konserten tre av sex stjärnor.


"Framträdandet är absolut artistiskt, genomtänkt och musikaliskt men platsar inte riktigt för sammanhanget. Konserten hade passat bättre på en teater eller i en konserthall, med symfoniorkester för en sittande publik – inte på ett kvalmigt festivalområde. Christine And The Queens är en konstnärligt frigjord akt som må behövas i vår värld men som dessvärre inte levererade den här festivalens fetaste gig."

LÄS OCKSÅ: BÄST JUST NU: Héloïse Adelaïde Letissier har varit ledsen

ANNONCE