Nyhet

Flickvännen Alexandra Torgrip om sista mötet med Einár: "Hemsöker mig"

På lördag, den 21 oktober, är det två år sedan rapparen Einár sköts till döds. Nu berättar flickvännen Alexandra Torgrip om parets sista möte.

Alexandra Torgrip minns sin sista stund med sin pojkvän, rapparen Nils "Einár" Grönberg, som sköts till döds för snart två år sedan, rapporterar Aftonbladet.

"För två år sedan idag åkte jag till Amsterdam och kramade om dig för sista gången i livet medan du sov. Helt säker på att vi skulle ses igen om några dagar, fanns inte ens en enda annan tanke", skriver hon på Instagram stories.

Alexandra Torgrip har delat flera bilder och klipp från sin tid med Einár på sociala medier under de senaste två åren. Hon höll även ett tal under Grammisgalan 2022 för att hylla sin bortgångne pojkvän. Nu önskar önskar hon få återuppleva Einárs sista dagar.


"Jag hade gett hela min värld för att kunna dra tillbaka tiden och varit med dig iallafall dom sista dagarna jag kunde. Den här dagen hemsöker mig till djupet. Saknar dig så mycket Nils, tänker på dig konstant."

På lördag kommer ett evenemang till minne av Einár att äga rum i Fryshuset i Stockholm. Både Alexandra Torgrip och flera artister kommer att medverka.

LÄS OCKSÅ: Einárs mammas ord om mordet på sin son: "Våra hjärtan slits ur våra bröst"


ANNONCE