Nyhet

Grimes stämmer Elon Musk i vårdnadstvist

”Säg åt Elon att låta mig träffa min son eller snälla svara min advokat"

Den kanadensiska musikern, låtskrivaren och producenten Grimes vidtar rättsliga åtgärder mot sin ex-partner Elon Musk gällande vårdnadsrätt.

Det var sedan tidigare känt att Musk och Claire Boucher, som Grimes egentligen heter, hade två barn tillsammans; X Æ A-12 och Exa Dark Sideræl Musk. Men så sent som i september avslöjades det att det före detta paret också har ett tredje barn, Techno Mechanicus.

Nu har Grimes lämnat in en stämningsansökan där hon menar att Musk inte låter henne träffa deras yngsta barn, enligt TMZ.


I ett inlägg på X (tidigare Twitter), som också ägs av Musk, skrev Grimes:

”Säg åt Elon att låta mig träffa min son eller snälla svara min advokat. Jag har inte ens fått se ett foto av barnen förrän nu, trots att situationen splittrar min familj”.

Inlägget har sedan dess raderats.


Enligt Stereogum har Musk i nuläget tio barn med tre olika kvinnor, bland annat kollegan Shivon Zilis, som påståtts bidra till att Grimes inte får träffa sin son.

I ett inlägg på X från början av september meddelade dock Grimes att hon och Zilis mötts i samtal. Grimes skriver bland annat:

”Jag pratade äntligen med Shivon. Det här var inte hennes fel, snälla var inte arga på henne! Vi respekterar varandra mycket och ser fram emot att bli vänner och se våra barn växa upp tillsammans. Jag önskar att jag kunde visa hur söt lilla Techno är. Men min prioritet just nu är att hålla mina barn utanför allmänhetens beskådan, snälla respektera det.”


Elon Musk har i skrivande stund inte bemött Grimes stämningsansökan offentligt.


LÄS OCKSÅ: BÄST JUST NU: VILL UTFORSKA SIG SJÄLV I DIGITAL FORM

ANNONCE