Nyhet

Nytt Kanye "Ye" West-album nära – planerar konsert i Italien

Tillsammans med Ty Dolla $ign kommer duon att framföra det nya albumet på en ännu hemlig plats i Italien den 27 oktober.

Kanye West, numera kallad Ye, och hans team planerar att arrangera en konsert i Italien för att lansera det kommande albumet han gjort tillsammans med Ty Dolla $ign, enligt uppgifter till Billboard. Konserten, som är planerad till den 27 oktober, kommer att äga rum på en hemlig plats i Italien.

Tidigare har Billboard Italia rapporterat att evenemanget skulle äga rum på RCF Arena i Reggio Emilia, men platsen har ännu inte bekräftats av Wests team. Det förväntas dock att konserten kommer att attrahera upp till 100 000 besökare.

Framträdandet följer Kanye "Ye" Wests oväntade uppträdande med Travis Scott på Circus Maximus i Rom den 7 augusti. Under de senaste månaderna har han även synts i olika italienska städer tillsammans med sin fru Bianca Censori.


Ryktet om en ny konsert i Italien började spridas i början av oktober när RFC Arena började bygga en stor scen för en show som ursprungligen var planerad till den 13 oktober, men byggnadsarbetet kunde inte slutföras i tid. Vissa fans spekulerar i att konserten kan vara en lyssningsfest för West och Ty Dolla $igns nya album.

Duon har tidigare arbetat tillsammans, bland annat på låten Junya Pt 2 från Donda som släpptes 2021. Tidigare har de också samarbetat på låtar som Ego Death från 2020, Everything We Need från 2019, Real Friends från 2016 och Only One från 2014.

LÄS OCKSÅ: Kanye "Ye" West på scen igen – första gången sedan skandalerna


ANNONCE