Nyhet

Stevie Nicks om en Fleetwood Mac-återförening: ”Finns ingen anledning”

"Hon var min musikaliska själsfrände och min bästa vän."

I november 2022 gick Fleetwood Macs sångerska och keyboardist Christine McVie bort efter en tids sjukdom.

Under årets upplaga av The Grammy Awards i somras pratade Mick Fleetwood om bandets framtid med LA Times, där han sa:

– Jag tror att det dragits ett streck i sanden efter Chris bortgång. Jag skulle säga att vi är klara, men å andra sidan har vi sagt så förut. Det är nästan otänkbart just nu.


Nu har även Stevie Nicks tagit bladet från munnen gällande en potentiell återförening. I en intervju med Vulture säger hon bland annat:

– När Christine dog kände jag att det inte går att ersätta henne. Det går bara inte. Vad är det utan henne? Hon var min musikaliska själsfrände och min bästa vän som jag spenderade mer tid med än någon av mina andra bästa vänner utanför Fleetwood Mac. När hon dog tänkte jag att vi inte kan fortsätta med det här. Det finns ingen anledning.

Nicks fortsätter:


– Christine var popstjärnan. Hon skrev alla de där super-pophitsen. Ingen av oss andra kunde skriva sådana låtar. Det som skulle hända är att vi hade behövt ta bort alla de låtarna, som vi gjorde när hon pausade i 18 år. Vi kunde inte återskapa de låtarna, så vi blev mer av ett hårdrocksband.

I dagsläget är Stevie Nicks ute på soloturné och avslöjade tidigare i veckan att hon fått en Barbiedocka tillverkad efter sig.

– När jag tittar på henne ser jag mitt 27-åriga jag. Jag är hon och hon är jag, sa Nicks under en konsert på Madison Square Garden.


Se klipp här:

@livenation Stevie Barbie you have our hearts 🥹 #stevienicks #stevienicksbarbe #steviebarbie ♬ original sound - Live Nation Concerts

LÄS OCKSÅ: STEVIE NICKS FÅR OFFICIELL BARBIEDOCKA


ANNONCE