Nyhet

Här återförenas ikoniska pojkbandet på VMA-galan

De sa "Bye bye bye" till fansen för över 20 år sedan. Inatt intog de scenen till MTV Video Music Awards för att dela ut pris till årets bästa pop.

Medlemmarna i det framgångsrika pojkbandet NSync – Joey Fatone, Lance Bass, Justin Timberlake, JC Chasez och Chris Kirkpatrick – dök inatt upp på VMA-galan för att dela ut pris för årets bästa pop till Taylor Swift och hennes senaste album Anti-hero. När bandet klev på scen var Swift själv en av dem i publiken som ställde sig upp för att jubla.

Senast hela bandet stod på scen tillsammans var för tio år sedan, på VMA-galan 2013 när Justin Timberlake fick pris och gruppen överraskade publiken med att framföra hitsen Bye Bye Bye och Girlfriend.


NSync släppte sitt självbetitlade debutalbum 1998. Skivan innehöll hits som I Want You Back och Tearin Up My Heart. Gruppen blev av 90-talets mest framgångsrika och ikoniska pojkband.

De tog en paus 2002, men meddelade att de skulle fortsätta spela in musik. Två år senare hoppade Justin Timberlake av bandet för att fokusera på sin solokarriär. 2007 bekräftade gruppen att de brutit upp för gott.

LÄS OCKSÅ: NSync kan återförenas efter drygt 20 år


ANNONCE