Nyhet

Hästpojken ger tre konserter i höst

Hästpojken arbetar på ny musik, men redan i slutet av året får vi se duon live. Den första konserten landar på hemmaplan i Göteborg innan det bär av till Stockholm för att sedan avsluta i Malmö.

Efter att ha spelat i Bad Cash Quartet – som albumdebuterade med sin självbetitlade skiva redan för 20 år sedan och bland annat turnerade med Broder Daniel – bildade Martin Elisson och Adam Bolmeus (samt Broder Daniels Lars ”Poplars” Malmros, som sedermera lämnade bandet efter första skivan) Hästpojken.

Med träffsäkra och ibland surrealistiska texter, och ett ständigt driv i musiken har Hästpojken etablerat sig som en av landets mest uppskattade liveakter – något som publiken får återuppleva under de kommande konserterna i höst.

"Vi är i studion. Vilket är väldigt kul. Till en viss gräns. Men sen blir det jävligt tråkigt. Och då vill man spela live. Så vi tänkte göra ett par spelningar där vi spelar lite nya låtar, lite fler gamla och kanske nått mer. Hoppas ni vill komma. Va ju längesen", skriver duon i ett pressmeddelande.


Konsertdatum:
3 november – Pustervik, Göteborg
1 december – Slaktkyrkan, Stockholm
2 december – Plan B, Malmö

Biljetterna släpps redan imorgon den 26/9 på LiveNation.se.

LÄS OCKSÅ: Thåström uppmärksammar Hästpojkens Ebba Grön-cover


ANNONCE