Nyhet

NSync släpper ny låt – första på över 20 år

Ledtrådar om singeln har getts tidigare via affischer för filmen Trolls Band Together.

Medlemmarna i det framgångsrika pojkbandet NSync – Joey FatoneLance BassJustin Timberlake, JC Chasez och Chris Kirkpatrick – dök under natten till onsdagen upp på VMA-galan för att dela ut pris för årets bästa pop till Taylor Swift.

Senast hela bandet stod på scen tillsammans var för tio år sedan, under VMA-galan 2013 när Justin Timberlake fick pris och gruppen överraskade publiken med att framföra hitsen Bye Bye Bye och Girlfriend.

Gruppen hade sin storhetstid under sent 90- tidigt 2000-tal och lade officiellt ned 2007. Nu är de tillbaka med ny musik, för första gången sedan 2002, enligt NME.


Låten Better Place har sedan tidigare teasats som en del av marknadsföringen inför den tredje Trolls-filmen Trolls Band Together. På affischer har bandets logotyp funnits med, tillsammans med en QR-kod, som lett till en sajt med en kort visslande teaser.

Nu visar sajten ett releasedatum och länkar till en snutt av låten via TikTok. Better Place går också att höra i den officiella trailern till Trolls Band Together. Se den här:

Singeln Better Place släpps den 29 september.


LÄS OCKSÅ: HÄR ÅTERFÖRENAS IKONISKA POJKBANDET PÅ VMA-GALAN

ANNONCE