Nyhet

Sabrina Carpenter sjöng svensk låt på Joey Kings bröllop

"Låten vi valde var på svenska... Sabrina pratar inte svenska... Sabrina måste verkligen älska mig"

Den amerikanska skådespelaren Joey King, bland annat känd för sina roller i The Conjuring, Netflix-filmerna The Kissing Booth och tv-serien The Act, gifte sig nyligen med sin man Steven Piet på Mallorca.

Under vigseln inledde sångerskan och skådespelaren Sabrina Carpenter med en egen tolkning av Amasons version av låten Tjugonde, skriven i original av Mattias Alkberg.

I ett inlägg på Instagram har Amason delat klipp från händelsen, med ljud från Carpenters tolkning. De skriver bland annat:


”Vi är ärade över deras musikval. Hatten av till Sabrina för att hon genomförde hela låten på svenska!”


Sabrina Carpenter, som själv är amerikan, är mest känd för sin roll som Maya Hart i Disney Channel-serien Här Är Ditt Liv, Riley, men har även släppt ett antal singlar.

I en intervju med Vogue kommenterade den numera gifta Joey King sånginsatsen:

– Jag vet inte om jag har ord nog att säga vad det betyder för mig och Steven att Sabrina sjöng för oss när vi gick ner för gången. Låten vi valde var på svenska... Sabrina pratar inte svenska... Sabrina måste verkligen älska mig.


Tjugonde skrevs av Mattias Alkberg och släpptes som singel 2015. Senare samma år släppte Amason en egen version som kom med på ep:n Flygplatsen.

LÄS OCKSÅ: THUNDERCAT GÖR LÅT FÖR MUNSKÖLJSMÄRKE - VILL ÖKA MÅNGFALD INOM TANDLÄKARYRKET

ANNONCE