Nyhet

Sum 41-sångaren ger uppdatering från sjukhuset: "I bästa händerna"

"Jag håller humöret uppe och gör mitt bästa för att ta mig igenom allt detta."

Sum 41s frontman Deryck Whibley delar en uppdatering om sin hälsa efter att nyligen ha blivit inlagd på sjukhus med lunginflammation, rapporterar Loudwire.

Sångarens fru, Ariana Whibley, bekräftade på sociala medier förra veckan att Deryck hade blivit inlagd på sjukhus samma dag som paret egentligen skulle fira sin åttonde bröllopsdag i Chicago. Hon förklarade att hennes man skulle vara kvar på sjukhuset i flera dagar på grund av risken för hjärtsvikt.

Ariana berättade sedan för sina följare att Deryck hade blivit utskriven efter en framgångsrik behandling och att han nu skulle "tas om hand av sin mamma, som är legitimerad sjuksköterska, och mig själv".


Under tisdagen publicerade sångaren själv ett meddelande på bandets sociala medie-sidor där han tackade fansen för att de visat honom "så mycket kärlek och stöd".

"Även om jag ännu inte är helt återställd och har blivit tillsagd att vara beredd på en bergochdalbane-sjukdom de kommande veckorna, så håller jag humöret uppe och gör mitt bästa för att ta mig igenom allt detta", skriver han.

 

 


Whibley var tidigare inlagd på sjukhus 2014 på grund av allvarlig leverskada och njurskada orsakad av alkoholmissbruk. Han låg nästan en månad på sjukhus och fick av läkare veta att det skulle innebära livsfara om han drack alkohol igen.


Tidigare i år meddelade Sum 41 att de skulle gå skilda vägar efter en sista turné med livespelningar.

LÄS OCKSÅ: Sum 41 lägger ner: "Vi är för evigt tacksamma till våra fans"

ANNONCE