Nyhet

Taylor Swifts konsertfilm kommer till Sverige

Superstjärnan Taylor Swifts konsertfilm The Eras Tour kommer att visas även på svenska biografer. Premiären äger rum den 13 oktober.

Taylor Swifts senaste turné, som satte publikrekord i Nord- och Sydamerika under våren och sommaren, har blivit ett fenomen. Men när det meddelades att turnén hade filmats och skulle ha premiär den 13 oktober, saknades svenska biografer på listan över platser där konsertfilmen skulle visas.

Nu är det dock klart att The Eras Tour kommer att visas på Filmstaden i Sverige. Filmen kommer att visas "flera gånger under torsdagar, fredagar, lördagar och söndagar på alla våra biografer för att möta den förväntade efterfrågan", meddelar Filmstaden i ett pressmeddelande.

Biljetterna kommer att kosta 198,90 kronor, vilket är en subtil hälsning till albumtiteln 1989, som Taylor Swift spelade in tillsammans med svenska producenter som Max Martin och Shellback.


Taylor Swift återupptar sin världsturné i USA den 9 november och planerar att komma till Europa nästa år. I Sverige kommer hon att göra tre spelningar på Friends Arena i Solna utanför Stockholm den 17-19 maj.

LÄS OCKSÅ: Viralt klipp sprids när Taylor Swift besöker NFL: "Livets galnaste dygn"

ANNONCE