Nyhet

Zach Bryan hintar om ny musik – med Noah Kahan och Bon Iver

Den amerikanske countryartisten Zach Bryan släppte sitt fjärde självbetitlade album i slutet av augusti. Nu är han redan tillbaka med ny musik.

Zach Bryans två veckor gamla självbetitlade album toppar listor världen över, men han erbjuder redan ny musik – närmare bestämt ett samarbete med Grammy-vinnarna Bon Iver och skaparen av hits som Hurt Somebody och Dial Drunk, Noah Kahan.

Bryan publicerade snuttar av tre nya låtar på Instagram under söndagen, tillsammans med ett meddelande där det stod:

"Stängde in mig i en studio en hel vecka, skrev igenom en hel anteckningsbok, gick runt med folk jag älskar i stan och åkte sedan och campade, kände mig fridfull och hoppfull, tacksam för att andas oavsett dag, bara tacksam."


Lyssna på utdrag från låtarna nedan.

 

I början av månaden greps Bryan av polis i Oklahoma, men släpptes mot borgen samma dag. I ett inlägg på X, tidigare Twitter, skrev den 27-åriga artisten:

"Idag hade jag en incident med The Oklahoma Highway Patrol. Känslorna tog överhanden och jag gick över gränsen med det jag sa. Jag stöttar ordningsmakten så mycket jag kan, jag var frustrerad i ögonblicket, det var olikt mig och jag ber om ursäkt. De plockade in mig och det finns ett förbrytarfoto som skickas omkring. Jag ber för att vi alla kan gå vidare från det här och jag ber för att människor vet om att jag gör mitt bästa, jag älskar er och ber verkligen om ursäkt till poliserna."


Bryan ska enligt amerikanska medier vara skyldig till försvårande av utredning, men det är ännu oklart vilken utredning det handlar om, rapporterar New York Post.

LÄS OCKSÅ: Zach Bryan gripen av polis – ska ha försvårat utredning

 


ANNONCE