Nyhet

Vinterviken Sunset Session är tillbaka – första akterna släppta

"Det är progressiva artister som alla har sina speciella uttryck som kommer förgylla Vinterviken på ett otroligt sätt."

Vinterviken Sunset Session är tillbaka i Stockholm den 23-24 augusti. I samband med att sommarens festival avslöjas presenteras även de första akterna till årets lineup. Klara Keller, Jelly CrystalMajvi och DJ Suzy kommer att stå på scenen.

Årets upplaga av minifestivalen består av två dagar som pågar mellan kl 16 och midnatt. Platsen är Vintervikens Trädgårdscafé i Aspudden. Förutom livemusik så kommer festivalen även bjuda på ett utsmyckat område, DJ:s, mat och dryck.

Marcus Michailov, arrangör för Vinterviken Sunset Session, berättar att man kan förvänta sig en mysig och pulserande minifestival i en unik miljö där man har möjlighet att både se etablerade och up & coming-artister inom alternativ svensk pop.


– Energin i festivalen kommer från folk som vill kräma ut det sista av sommaren, en otrolig miljö och inte minst otroliga artister. När solen försvinner bakom trädtopparna, skenet från ljusslingorna lyser starkare och basen succesivt ökar – så hittar vi en pulserande festival som övergår i en skepnad som är svår att hitta någon annanstans. Det unika ligger i den minimala storslagenheten. Att behöva uppleva det för att veta är en klyscha som stämmer väl in.

Han understryker också att de är väldigt glada över dagens släpp och att fler är att vänta.

– Det är progressiva artister som alla har sina speciella uttryck som kommer förgylla Vinterviken på ett otroligt sätt. Ett par artister och DJ:s kommer även att tillkomma.


LÄS OCKSÅ: Swift-fansen väntas spendera en halv miljard i Stockholm

ANNONCE