Nyhet

Adele tar en paus från musiken: "Jag behöver vila"

Adele meddelade under en konsert i München att hon kommer att ta en lång paus efter sin pågående Las Vegas-residens.

Under en konsert i München i helgen avslöjade Adele att hon planerar att ta en längre paus efter att hennes nuvarande Las Vegas-residens avslutas.

"Jag behöver vila", sa en märkbart känslosam Adele till publiken från scenen. "Jag har tillbringat de senaste sju åren med att bygga upp ett nytt liv, och nu vill jag leva det."

Hon tackade även sina fans:


"Till alla som någonsin kommit till en av mina konserter, tack så mycket för att ni kommit. Jag vet att jag inte är den mest bekväma artisten, men jag är väldigt duktig på det och har verkligen njutit av att uppträda i nästan tre år nu, vilket är det längsta jag någonsin gjort och förmodligen det längsta jag någonsin kommer att göra. Jag har tio konserter kvar på min residens... men efter det kommer vi inte att ses på en väldigt lång tid. Jag kommer att sakna er, men jag kommer att minnas dessa spelningar för evigt."

Lördagens konsert i München var ursprungligen tänkt att vara den sista på Adeles turné, men några ombokade datum innebär att hon nu avslutar med sitt Las Vegas-residens i november.

Den brittiska sångerskan uppträdde i en specialbyggd arena i München Messe, med plats för 80 000 personer, som skapades exklusivt för hennes huvudframträdanden där. På sociala medier kallade Adele München-miniresidenset för "lite slumpmässigt, men ändå fantastiskt!"


LÄS OCKSÅ: Kritiserad flagga tas bort från Adele-konserter

ANNONCE