Nyhet

Flera stora band klara för Time To Rock 2025

De första banden till Time To Rock 2025 har nu presenterats. Bland akterna finns både internationella stjärnor och svenska favoriter.

Festivalen Time To Rock 2025 har släppt sina första band, och lineupen innehåller en blandning av internationella storheter och svenska artister.

Bland de större namnen märks Michael Schenker, tysk hårdrocksgitarrist som medverkat i band som UFO, Scorpions och MSG, tillsammans med Erik Grönwall som sångare. Även det amerikanska bandet Y&T kommer att göra en exklusiv spelning.

Finska Battle Beast, ett av de mest önskade banden, är också klara för festivalen, liksom det legendariska NDH-bandet Oomph!, som var en stor inspirationskälla för Rammstein. Från Tunisien kommer Myrath, ett band som också länge varit efterfrågat på festivalen.


Den svenska trummisen Mikkey Dee kommer att framföra en hyllning till Lemmy Kilmister och Motörhead tillsammans med sitt band, och i samma anda spelar även brittiska Asomvel, som ofta jämförs med just Motörhead.

Svenska Majestica, med gitarristen och sångaren Tommy Johansson i spetsen, kommer också till nästa års Time To Rock. Från Frankrike kommer Laura Cox, en gitarrist och sångerska som gör bluesrock som lovar att imponera.

Warner E. Hodges, tidigare gitarrist i Jason & The Scorchers, tar med sig sitt band från Nashville och levererar en hård blandning av bluesrock, country och sydstatsrock.


Festivalen inleds med en förfest den 4 juli, där Växjöbandet Bullet, rockabillyinfluerade John Lindberg Trio och Creedence Tribute står på scen. Creedence Tribute är kända som ett av de bästa hyllningsbanden till Creedence Clearwater Revival.

Time To Rock har ytterligare 34 band kvar att presentera. Biljetterna släpps på torsdag, och den som köper en biljett före nyår får inträde till förfesten, så länge biljetterna räcker.

LÄS OCKSÅ: De var bäst och sämst på Time To Rock Festival


ANNONCE