Nyhet

Få arenor vill ta emot Kanye West: "Ingen plats för mig"

Efter de senaste årens kontroverser kring Kanye West har artisten svårt att hitta arenor som vill ta emot honom. Detta berättar han själv i ett nu borttaget inlägg på Instagram.

Under våren kommer Kanye West, tillsammans med artistkollegan Ty Dolla $ign, att släppa albumet Vultures. Men att hitta konsertlokaler som vill ta emot duon visar sig vara svårare än väntat.

"Vi sålde slut United Center på sju minuter, det är den enda arenan jag fått tillgång till i år", säger West i ett nu borttaget videoklipp på Instagram.

"Jag vill bara höra om det finns någon där ute som kan hjälpa med detta. Det finns ingen plats för mig, säger den är jag ringer. Ni vet varför det är så", fortsätter han.


Under de senaste två åren har rapparen hamnat i flera kontroverser. Bland annat för antisemitiska kommentarer och påståenden om att han ska ha visat pornografiskt material för sitt team.

West bad nyligen om ursäkt för sina uttalanden, och publicerade en text på hebreiska via sociala medier:

"Jag ber uppriktigt om ursäkt till alla judar för alla oavsiktliga utbrott orsakade av mina ord eller handlingar. Det var inte min intention att skada eller vanvörda, och jag ångrar djupt all smärta jag kan ha orsakat."


ANNONCE