Nyhet

Ryan Gosling ska sjunga på Oscarsgalan 2024

Arrangören för Oscarsgalan har meddelat att Ryan Gosling ska sjunga låten I'm Just Ken från filmen Barbie tillsammans med Mark Ronson på den kommande galan.

Ryan Gosling är i år inte bara nominerad till en Oscar för bästa manliga biroll utan ska också uppträda med låten I'm Just Ken från filmen Barbie på galan. Låten är en av fem nominerade i kategorin för bästa originalsång och samtliga låtar ska nu framföras live på Oscarsgalan den 11 mars.

Goslings uppträdande av låten har varit en stor fråga sedan Oscars-nomineringarna släpptes i januari och han har själv uttryckt tvivel om det i i tidigare intervjuer. 

I början av februari gjorde producenten och låtskrivaren till låten, Mark Ronson, en intervju med tidningen Variety, där han meddelade att han jättegärna ville uppträda med låten på galan, men att han vägrade göra det utan Gosling. Vid den tidpunkten hade Gosling själv inte fått frågan om att uppträda.


– Jag har fortfarande inte fått frågan. Det kanske är en för stor risk att låta mig göra det. Jag vet inte hur det skulle funka, men jag är öppen för det, sa skådespelaren till Variety i början av månaden. 

LÄS OCKSÅ: Billie Eilish berättar om Barbiefilmens soundtrack

ANNONCE