Nyhet

Britney Spears: "Jag kommer aldrig återvända till musikindustrin"

Britney Spears slår hål på rykten om att ett comeback-album är på väg. I ett inlägg på Instagram skriver popstjärnan att hon aldrig kommer att återvända till musikindustrin.

Under onsdagen rapporterade flera internationella medier att Britney Spears, tillsammans med bland andra den brittiska artisten Charli XCX, arbetar på ett nytt album, enligt källor till The Sun.

Det stämmer dock inte. I ett inlägg på Instagram skriver Spears att hon inte har några planer på att ta upp artistkarriären igen, rapporterar Billboard.

"Bara för att vara tydlig, det mesta i nyheterna är skräp. De fortsätter skriva att jag vänder mig till olika människor för att göra ett nytt album...jag kommer aldrig att återvända till musikindustrin!!!".


Samtidigt avslöjar hon att hon har skrivit musik under 2023, men då till andra artister i hemlighet.

"När jag skriver, skriver jag för skojs skull eller för andra. Ni som läst min bok, det är massor ni inte vet om mig...jag har skrivit över 20 låtar till andra människor de senaste två åren!!! Jag är en spökskrivare och ärligt talat trivs jag med det", skriver Spears.

 

Britney Spears släppte sitt senaste album Glory 2016, men har sedan dess bland annat släppt singeln Hold Me Closer tillsammans med Elton John. I höstas släpptes boken The Woman In Me där hon bland annat berättar att hon mådde dåligt under stora delar av sin artistkarriär.


LÄS OCKSÅ: BOKRECENSION: "Britney får äntligen skriva sitt eget liv"

ANNONCE