Nyhet

Fyra nya akter klara för Viva Sounds

Den 28 november slår Viva Sounds upp sina portar i Göteborg. Nu står det klart att Death By Unga Bunga, Obstruktion, Sodakill och Lézard spelar på årets festival.

I höst tar Viva Sounds steget in i framtiden med hela tre kvällar istället för två och fler artister än tidigare.

Festivalområdet sträcker sig från Järntorget till Stigbergstorget i Göteborg. Med festivalarmband kommer du in på samtliga ställen och det tar inte mer än tio minuter att gå mellan punk A och punkt B.

Tidigare har akter som MotorpsychoKristina IssaThe Family MenBluai och Kindsight presenterats till årets lineup. Nu står det även klart att det norska rockbandet Death By Unga Bunga, Göteborgsbandet Obstruktion, Sodakill från Stockholm och belgiska new wave-bandet Lézard spelar på festivalen.


– Det må vara sommar nu, men alla vet att den snart är borta med vinden, eller regnet. Och då är det gött att ha något mer att se fram emot, som en vinterfestival där vädergudarna ställs i schack matt redan från start. Leenden, konserter och klibbiga golv. Du behöver inte ta alla tre under Viva Sounds, men du kommer garanterat inte kunna undvika det förstnämnda, säger Gustav Påhlsson från Viva Sounds i ett pressmeddelande.

Festivalen äger rum 28-30 november.

LÄS OCKSÅ: KONSERTRECENSION: Så bra var Viva Sounds första dag


ANNONCE