Nyhet

Madonna stäms av konsertbesökare – igen

En besviken konsertbesökare i Los Angeles har stämt Madonna för "allvarlig emotionell smärta". I stämningsansökan jämför han popstjärnans framträdande med att titta på en porrfilm.

En manlig konsertbesökare har lämnat in en stämningsansökan mot Madonna och arrangören Live Nation till en domstol i Los Angeles, rapporterar The Guardian.

Mannen stämmer artisten för att ha varit en och en halvtimme timme försenad till en konsert i Los Angeles i mars, för att ha uppmanat publiken att ta av sig kläderna när det blev för varmt i arenan, samt för att ha utsatt besökarna för "pornografi utan förvarning".

"Han tvingades att titta på barbröstade kvinnor som simulerade sex på scenen", skriver mannens företrädare i stämningsansökan.


Det är inte första gången Madonna blir stämd för att starta konserter för sent. Förra året blev hon stämd av åskådare för en spelning i New York, men utfallet i den processen är ännu inte klart. När hon under hösten besökte Sverige för en spelning på Tele2 Arena var sångerskan drygt en och en halvtimme sen.

Även Madonnas turnéer 2016 och 2019 har fått liknande klagomål.

LÄS OCKSÅ: Madonnas miss – tackade Sverige med danska flaggan


ANNONCE