Nyhet

Uppgifter: Linkin Park överväger återföreningsturné

Det genreöverskridande rockbandet tog en paus efter sångaren Chester Benningtons tragiska död 2017, men kan nu vara på väg tillbaka.

Linkin Park skördade stora framgångar under 2000-talet och är ett av de bäst säljande banden under samma period. År 2017 skakades musikvärlden av sångaren Chester Benningtons död och sedan dess har gruppen legat lågt.

Nu går rykten om en potentiell återföreningsturné år 2025, enligt Billboard, och källor hävdar att Linkin Park ska vara ute efter en kvinnlig sångare.

Under en radiointervju med Wired In The Empire berättade Orgy-sångaren Jay Gordon att han hade hört rykten om en återförening och att de hade hittat en kvinnlig sångare. I ett senare skede backade han från påståendet med orden: "Gällande Linkin Park-sångaren så vet jag ingenting om något av det", med motiveringen att hans uttalande hade tagits ur kontext.


Tidigare har det också talats om att Evanescence-sångerskan Amy Lee ska vara namnet högst upp på listan, något som hon själv har dementerat men förhållit sig positiv till.

"Det låter fantastiskt! De borde fråga mig om det. Jag har inte massor av fritid, men jag kanske gör det på deltid", sa artisten då.

Linkin Park själva har inte uttalat sig i frågan.


LÄS OCKSÅ: Linkin Park om deras opublicerade låtkatalog: ”Har musik som aldrig sett dagens ljus”

ANNONCE