Nyhet

JBL & Martin Garrix Music Academy är återigen öppna för ansökningar

2023 öppnade musikakademin för första gången, och nu är den åter redo att ta emot ansökningar

Det finns goda nyheter för nya artister som vill ha hjälp med att komma vidare inom musikvärlden. JBL & Martin Garrix Music Academy, som lanserades tillbaka år 2023, är nu återigen redo att stärka nya artister genom att välkomna till ett exklusivt tredagarsprogram på STMPD Studios i Amsterdam i november.

Tanken bakom musikakademin är att hjälpa talanger med kunskap, inspiration och stöd för att bättre lyckas i musikvärlden.

De ger 30 potentiella musiker, låtskrivare, sångare och producenter möjligheten att lära av branschexperter och bygga ett nätverk med andra artister.


Enligt ett pressmeddelande från JBL kommer musikakademin att ge deltagande artister insikter i olika aspekter av musikindustrin för att förbereda dem för framgång. Det kommer bland annat att finnas workshops som leds av det som JBL själva kallar ledande personligheter inom musikindustrin, inklusive Martin Garrix, som fokuserar på musikskapande, branding och affärsaspekter.

I pressmeddelandet berättar JBL dessutom att de stöder flera alumner från årskullen 2023 med möjligheten att presentera sin musik och representera JBL vid evenemang och festivaler såsom Montreux Jazz Festival, JBL Snow Party och flera andra.

För att kunna delta måste artister ansöka genom att skicka in en motivationsvideo och upp till tre musikspår som bäst representerar deras personliga sound. Det är möjligt att ansöka om deltagande på global nivå till och med den 30 april. Mer information finns att läsa här.


LÄS ÄVEN: Sennheisers nya in-ear-headset kommer med många nya teknologier

ANNONCE