Nyhet

Sakarias i nytt samarbete med Joakim Berg

Grammisbelönade artisten och konstnären Sakarias är tillbaka med ny musik. Idag släpper han en dubbelsingel tillsammans med den forne Kent-frontmannen Joakim Berg.

Sakarias inledde 2024 med att släppa låten Deus Ex Machina efter fem års tystnad. Vid sin sida hade han sin 12-åriga son, Sakarias II, som föddes tidigt i hans karriär och har tidigare omnämnts i flera låtar.

– Jag var ungefär i min sons ålder när jag började med det här. Det vill säga väldigt ung. Det är fint att vi två kunde mötas i något som är och har varit en så fundamental plattform för mig, både för att uttrycka egna idéer och möta andras, sa Sakarias då i ett pressmeddelande.

Nu släpper han dubbelsingeln Ljusen (feat. Joakim Berg och Opera:1) och Ljusen Outro (feat. Joakim Berg och Opera:1). Lyssna på dem nedan!


Sakarias har under mer än ett decennium berört en bred publik med sina texter och sin musik. Han slog igenom med albumet Vi Mot Världen (Lorentz & Sakarias) 2009 och blev snabbt en av landets mest streamade artister.

LÄS OCKSÅ: 2010-talets bästa album

ANNONCE