Nyhet

Ant Wans manliga fans hånas: "Vi kanske inte ska visa känslor"

Efter Ant Wans rekordkonsert på Tele2 Arena hånas flera manliga fans i kommentarsfältet till en viral video.

Rapparen Ant Wan skrev historia i helgen när han satte publikrekord på Tele2 Arena i Stockholm. Bland fansen fanns både tjejer och killar som samlades för att se hans uppträdande.

I en video på Tiktok syns 17-årige Yazan Alalwan och hans vänner sjunga med i Ant Wans låt Komplicerat. Klippet har blivit viralt med nära en miljon visningar. Men i kommentarsfältet möts killarna av hånfulla kommentarer om sin manlighet, något som Yazan tar med ro.

– Det är roligt när de skriver så, för jag skrattar ju bara med, säger han till SVT Kulturnyheterna.

Bland kommentarerna ställs frågor som "vad har du för färg på trosorna?" och "vad har du för färg på naglarna?". Trots de nedlåtande kommentarerna skrattar Yazan och funderar på varför reaktionerna blivit så starka. Han tror att det kan handla om avundsjuka och att Ant Wans känslosamma texter bidrar.


– Kanske att killar inte ”ska” visa sina känslor, att det är mer tjejigt, säger han.

@alalwan.yazan Bästa känslan #intekalmar #malmö #gbg #stockholm #antwan #alalwanyazan #kalmar #fördig ♬ originalljud - Yazan Alalwan 𖣂

Samtidigt uttrycker andra i kommentarsfältet sitt missnöje över tonen.


”Tänk att hata på några grabbar för att de mår bra och har roligt”, skriver en användare.

”Fattar inte varför det är så konstigt att killar går på konserter och har kul, vad är grejen? Ska bara tjejer få uppleva sånt eller, smh blir så trött på folk”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Ant Wan slår Madonnas rekord på Tele2 Arena


ANNONCE