Nyhet

Elvis Costello och T Bone återförenas efter 40 år

Elvis Costello och T Bone Burnett återförenas som The Coward Brothers för nytt album och podd-projekt.

Elvis Costello och T Bone Burnett återförenas som The Coward Brothers för ett nytt album och en ljudserie på Audible, rapporterar NME. Duon har tidigare samarbetat, bland annat på singeln The People’s Limousine som de släppte under namnet The Coward Brothers 1985. Burnett var också medproducent på Costellos album King Of America från 1986, som snart får en nyutgåva.

Nu, nästan 40 år senare, är de tillbaka som The Coward Brothers med ett nytt projekt. Denna gång handlar det om en komedipodcast och ett album.

Den tre avsnitt långa ljudserien The True Story Of The Coward Brothers släpps på Audible och berättar den fiktiva historien om popstjärnorna och bröderna Henry och Howard Coward, spelade av Costello och Burnett. I serien blickar bröderna tillbaka på sina erfarenheter i musikbranschen, där de bland annat blivit lurade på sina royalties av en hänsynslös manager.


Serien har premiär på Audible den 21 november och släpps tillsammans med ett nytt album med 20 spår. Förhandsbeställningar av albumet är redan möjliga, och den första singeln Always finns nu tillgänglig.


LÄS OCKSÅ: Elvis Costello besökte MUG i Göteborg

ANNONCE