Nyhet

Uppgifter: Diddy under självmordsbevakning

Sean "Diddy" Combs hålls under självmordsbevakning i häktet efter att ha nekats borgen, enligt källor till People. Artisten, som anklagas för sexhandel och utpressning, uppges vara i chock.

Sean "Diddy" Combs greps i New York tidigare i veckan och sitter nu häktad, misstänkt för sexhandel och utpressning. Hans ansökan om att släppas mot borgen har avslagits, och enligt källor till tidningen People är han nu under självmordsbevakning som en säkerhetsåtgärd. Det uppges att artisten är i chock och att man är osäker på hans psykiska hälsa.

Samtidigt har sms-konversationer mellan Diddy och ex-flickvännen Cassie Ventura offentliggjorts. Tidigare i år spreds en övervakningsvideo där Diddy ses misshandla Cassie, och under häktningsförhandlingen i onsdags lästes sms från Diddy upp, rapporterar E Online.

I ett av meddelandena skriver Diddy: "Ring mig, polisen är här." Ett annat lyder: "Jag har sex barn. Ring, jag är omringad." Cassie ska ha svarat: "Det är sjukt att du tror att det är okej att göra det du har gjort."


Diddys advokat, Marc Agnifilio, menar att anklagelserna mot hans klient är falska och uttryckte sin besvikelse över åtalet i en intervju med CNN. Diddy har även tidigare anklagats för grova sexuella övergrepp och människohandel, men har förnekat alla anklagelser.

LÄS OCKSÅ: Åklagaren: "Diddy styrde ett imperium av sexbrott"

ANNONCE