Bästa headseten för gaming på svenska marknaden just nu

Om du älskar att spela spel får du inte underskatta vikten av ett riktigt bra gamingheadset

De bästa modellerna på marknaden ska få dig att känna att du är på plats i spelet. Vi har gjort en djupdykning i marknadens bästa headset för att ge dig de främsta alternativen!

1. Razer Nari Ultimate

För den som vill ha ett trådlöst headset är detta ett grymt bra alternativ. Vi har själva testat, och ljudkvaliteten håller riktigt hög kvalitet. En av de största fördelarna med detta headset är att batteritiden håller i upp till 20 timmar, vilket är bättre än många konkurrenter på marknaden.

Detta headset har även något som kallas för haptic feedback vilket betyder att du kan få uppdateringar om vad som händer på skärmen i realtid. Det finns även en mikrofon som du fäller in när du inte använder den.

Vi gillar att detta headset är väldigt allround. Det funkar lika bra för spel casino online som för e-gaming. Den enda nackdelen är att det ligger i den lite högre prisklassen.

2. SteelSeries Arctis Pro

Detta är ytterligare ett av de bästa gamingheadseten på marknaden. Det syns även på recensionerna från gamers då SteelSeries ofta får positiva recensioner. Något som vi gillar med denna modell är att den både finns med sladd och som trådlös – du kan alltså välja det som du föredrar.

Anledningen till att den denna modell hamnar så högt på de flesta listor är att de verkligen fångat premiumkänslan. Det är en riktigt bra kombo av hög ljudkvalitet och komfort. Många gamers spelar flera timmar i sträck och ställer höga krav på just komforten.

Även om detta headset också är i den lite dyrare prisklassen får du absolut värde för pengarna. För många är det en investering som håller i flera år.

3. Logitech G Pro Gaming

Oavsett om du är en proffsspelare som siktar på OS 2025, eller om du bara spelar för skojs skull, kan Logitech G Pro Gaming vara ett bra val. Detta är ett headset som är lite billigare än de andra modellerna på listan, men som fortfarande håller hög klass.

Detta headset är lite lättare vilket brukar delar människor i två läger. Vissa gillar mer robusta modeller, andra vill ha en modell som knappt känns på huvudet. Den har även öronkuddar som är sköna att ha på sig under flera timmar.

4. Astro A40TR

Detta är ett headset som hamnar i mellanklassen när man tittar på priset. Vi tycker att det både passar den som vill ha ett skönt headset för långa spelsessioner, och för den som vill spana in den senaste musiken efter sommaren.

Den enda nackdelen med detta headset är att du inte har möjlighet att ställa in ljudet direkt på hörlurarna. Det spelar inte så stor roll om du spelar på PC, men kan vara ett problem om du föredrar en annan konsol.

5. Sennheiser GSP 350

Sennheiser är ett av de främsta namnen inom e-sport och denna modell är en av deras billigare på marknaden. De levererar ett väldigt bra ljud och de har även en mjukvara som gör att du kan välja olika inställningar. Då får du ett anpassat ljud om du till exempel ska gamea, titta på film eller lyssna på musik.

Vissa kan tycka att denna modell är lite klumpig, men det brukar bero på vad man föredrar. Om du är osäker kan du alltid prova dem i en fysisk butik innan du bestämmer dig.

6. HyperX Cloud II

Den som är bekant med HyperX-produkter kommer säkerligen att känna igen denna design. Denna modell har inga lyxfunktioner, utan man har istället lagt allt fokus på funktionalitet. Det betyder att du får mycket god ljudkvalitet, men att det saknas aktiv brusreducering.

Om du vill ha ett prisvärt headset med bra ljud kan detta vara en modell att kika närmare på. Det passar framförallt dig som främst spelar på fritiden som en kul grej.

7. Logitech G935

Om du inte vill ha ett headset med sladdar är detta en bra modell. Ljudkvaliteten i detta headset är riktigt bra, speciellt när det sker oväntade händelser i spelet. Det kan till exempel vara en explosion eller något liknande.

Anledningen till att detta headset inte hamnar högre upp på vår lista är att batteritiden är i kortaste laget. Det räcker i upp till 12 timmar om du inte har belysningen på, annars räcker det bara i upp till 8 timmar. Därför rekommenderas även detta headset främst till den som bara spelar några timmar efter jobb eller skola. Du måste även komma ihåg att ladda headsetet efter varje session.

ANNONCE