x

5 klipp som visar upp Ariana Grandes multitalang

5 klipp som visar upp Ariana Grandes multitalang

Det hela började med en roll i uppsättningen av musikalen 13. Efter det har hon skådespelat i serier på Nickelodeon och i skräck-komedi-serien Scream Queens, blivit en världskänd sångerska och medverkat i flera talk shows där hon ofta visat upp sin talang som imitatör. Ariana Grande är minst sagt en talangfull person som tagit hela världen med storm. Det visar dessa 5 klipp. 

MUS- ELLER BJÖRNKOSTYM?

Här ser vi Ariana Grande i en muskostym, sittandes i en uppblåsbar soffa där hon sjunger en duett med Miley Curys. I mitten av klippet lyckas Miley Cyrus distrahera henne totalt, men allt får ett lyckligt slut.

BROADWAY RAP

Du har säkert sett hennes fantastiska sångimitationer, men visste du att när hon inte imiterar Britney Spears, Celine Dion eller Christina Agulera, kan det hända att hon gör om raplåtar till fina Broadway-sånger med Jimmy Fallon.

IDENTISK IMITATION

Här imiterar hon Jennifer Lawrence kusligt bra. Blundar man kan man inte ana att det faktiskt inte är Jennifer Lawrence som står där och säger att hon är en snackoholic.

 

HISSMISS

När hon uppträder live på stora scener, gör hon det med bravur. Inte ens en opålitlig hiss kan stoppa henne från att kliva upp på scenen och sätta varenda ton.

TAR INGEN SKIT

Utöver skådespeleriet och musiken, är hon även bra på att säga ifrån under intervjuer och stå upp för det hon står för. 

På måndag står hon på scenen på Friends Arena. Vi hoppas du har biljett säkrad.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA