Festivalöversikt juni

Här kan du få en överblick av nästan alla festivaler som äger rum i Sverige i juni. Några av höjdpunkterna är Göteborgs Jubileumsfestival, Rosendal Garden Party och Lollapalooza i Stockholm men också heavy metal-festival Muskelrock i Blädinge och Brännbollsyran i Umeå. Och för våra GAFFA+ medlemmar finns det flera rabatter att fånga - så kom ihåg att anmäla dig och ha en fantastisk festival sommar tillsammans med GAFFA!

MUSKELROCK

1-3 juni, Blädinge

Muskelrock, en årlig sammankomst av 1 500 headbangers, erbjuder enastående metalupplevelser, god mat och dryck i nöjesfältet Tyrolen, Blädinge.

Muskelrocks hemsida

DEPARTMENT FESTIVAL

2-3 JUNI, STOCKHOLM

Klimatpositiva Department - en festival för elektronisk musik och undergroundkultur. Nyskapande artister, etablerade namn, i Stockholms hjärta på Långholmen.

Department festivals hemsida

BRÄNNBOLLSYRAN

2-4 JUNI, UMEÅ

Umeås Brännbolls-VM: Norra Skandinaviens största festival. Internationella och svenska musikstjärnor möts i en mix av EDM, pop och hiphop.

Brännbollslyrans hemsida

GÖTEBORGS JUBILEUMSFESTIVAL

2-5 JUNI, GÖTEBORG

Göteborgs 400-årsjubileum: en festival full av musik, mat, dans, teater och överraskningar. Fri entré, 2 juni - 3 september 2023.

Göteborgs jubileumsfestivals hemsida

SWEDEN ROCK FESTIVAL

7-10 JUNI, SÖLVESBORG

Sweden Rock Festival i Sölvesborg, Blekinge: en färgstark mix av rock, metal, blues. Flera scener, storslagen natur, härlig atmosfär. En gitarr-entusiasts dröm!

Läs mer om Sweden Rock

Sweden Rocks hemsida

CLANDESTINO FESTIVAL

8-10 JUNI, GÖTEBORG

Upptäck en internationell, genreöverskridande festival som kombinerar konst och musik, med fokus på att lyfta fram periferins artister.

Clandestinos hemsida

ROSENDAL GARDEN PARTY

8-11 JUNI, STOCKHOLM

Rosendal Garden Party 2023 - en genreöverskridande, kritikerrosad musikfest på natursköna Djurgården.

Läs mer om Rosendal Garden Party

Rosendal Garden Partys hemsida

TIVEDEN AMERICANA

16-17 JUNI, TIVEDSTORP

Tiveden Americana, startat av Drew Young och Åke Lundström, är en samlingsplats för Americana-musik, där låtskrivare från hela världen skapar ny musik och firar i Tivedstorp.

 

Tiveden Americanas hemsida

MIDSOMMARFESTEN

22-24 JUNI, LEKSAND

Midsommarfesten växer! Nu på Arenatorget med dubblad yta, fler barer, toaletter och mer underhållning. En uppgraderad upplevelse väntar!

Midsommarfestens hemsida

LOLLAPALOOZA

29 JUNI - 1 JULI, STOCKHOLM

Lollapalooza: en internationell musikfest som bjuder på världsklassartister. Upplev huvudattraktioner från hela världen, här i Sverige!

Läs mer om Lollapalooza

Lollapaloozas hemsida

TORSJÖ LIVE

30 JUNI - 1 JULI, TORSJÖ

Skånsk festival förenar populärmusik och natur för en unik open-air-upplevelse. Njut av mat, musik och idyllisk skogsmiljö!

Torsjö Lives hemsida
ANNONCE