Nyhet

Känd artist misstänkt för misshandel

Under festivalen Umeå Open hamnade artisten i bråk – misstänks nu för misshandel och narkotikabrott.

Det var efter en spelning på fredagskvällen som Andreas Kleerup tappade humöret, enligt Expressen. Efter spelningen med sitt band Me and My Army fick han en kommentar av en lokal musiker, blev irriterad och försökte sedan ge sig på denne. En annan musiker gick då emellan parterna, och ska ha mötts av flera slag från Kleerup. Ordningsvakter grep in och Kleerup överlämnades till polisen. På polisstationen gjordes provtagningar för narkotika och Kleerup misstänkts nu för både misshandel och narkotikabrott. 

I GAFFA:s februarinummer intervjuas Kleerup och resten av bandet Me and My Army. Där kommenterar Kleerup sin roll som producent och frontfigur efter tidigare ha hamnat i blåsväder:

– Det här med musiken, med att jobba som producent, med att spela med bandet och allt, det är ju mitt yrke, jag jobbar ju med det här. Då är det klart att det ska funka också.


Till Expressen säger Kleerups presskontakt:

– Det är bara en skitgrej som har blåsts upp. Det är ingen idé att säga nåt om det här tycker jag.

Me and My Army är just nu ute på Sverigeturné efter releasen av debutalbumet "Thank God For Sending Demons" (betyg 5/6 i GAFFA). Bandet har fått ställa in två spelningar i Linköping och Göteborg på grund av sjukdom. I sommar uppträder sextetten på Siesta! och Putte i Parken. 


 

ANNONCE